Alkmaar / Cultuur / Streekagenda · 28 juli 2023

De Alkmaarse Kermis komt er weer aan!

Liefhebbers van de kermis kunnen weer gaan genieten de komende tijd, er staan maar liefst drie kermissen op de agenda, namelijk die in Akersloot, Castricum en Alkmaar.  Eerst kan je zwieren, draaien en gokken op de kermis van Akersloot, van vrijdag 4 augustus t/m maandag 7 augustus. Daarna is de kermis in Castricum aan de beurt en wel van zaterdag 12 augustus t/m dinsdag 15 augustus op De Brink. Met een beetje geluk wordt de kermis in Castricum weer geopend door Clown Alfredo.

Van 25 augustus tot en met 3 september kunnen we weer zwieren en zwaaien in verschillende kermisattracties tijdens de zomerkermis in Alkmaar. De kermis staat dit jaar opgesteld op de Kanaalkade, Paardenmarkt en Overstad. Deze locaties zijn aan elkaar verbonden en zorgen voor een gezellig rondje kermis in de binnenstad! Op iedere locatie vind je attracties voor alle leeftijden maar de spectaculaire attracties vind je vooral op de nieuwe locatie Overstad welke via de Tesselsebrug of de ringersbrug bereikbaar is.

Ook op de route naar Overstad vind je verschillende attracties en lekkernijen dus laat je verrassen en bezoek de unieke en gezellige Alkmaarse kermis!

error: Content is protected !!