Alkmaar · 3 februari 2024

Dit zijn de best beoordeelde gerechten van restaurants in Alkmaar!

Dit zijn de best beoordeelde gerechten van restaurants in Alkmaar!

Vandaag publiceert Dishdevil.com de best beoordeelde gerechten van restaurants in Alkmaar. In de afgelopen periode zijn meer dan 800 beoordelingen van gerechten door restaurantbezoekers uit de regio toegevoegd aan de reviewsite. Dit is de lijst!

Voorgerechten

  1. Burrata Vega van Roberto Bar e Cucina
  2. Knoflook-kaasbol van Hofman
  3. Carpaccio van Eetcafé Pluim

Hoofdgerechten

  1. Rijsttafel van Chef Agus van de Javaanse Meisjes
  2. Nelisburger van De Binnenkomer
  3. Vegetarische Chicken Masala van Uit India

Nagerechten

  1. Tiramisu van Roberto Bar e Cucina
  2. Stroopwafel van De Eendracht
  3. Dessert proeverij van Steak

“De reacties zijn erg positief, vooral bij restaurantbezoekers die een nieuw restaurant proberen en de kaart niet kennen. Je ziet de topgerechten van elk restaurant al snel boven komen drijven”, aldus Waasdorp. “We moedigen iedereen dan ook aan om elkaar te helpen en gerechten te beoordelen. Om dat te stimuleren verloten wij een dinerbon van € 100,- onder elke 50 beoordelingen.”

“Momenteel zijn we druk bezig met het opzetten van een compleet nieuw platform, een vervolg op het huidige Dishdevil.com platform. Denk aan Tripadvisor, maar dan voor gerechten, waarbij we jouw hulp willen zijn wanneer je de menukaart opent in een restaurant. Wat is hier goed beoordeeld en wat kan ik beter vermijden?”, aldus Waasdorp. “Maar ook als je je oriënteert op een restaurant, kunnen wij je heel goed vertellen welke gerechten waar goed zijn”.

error: Content is protected !!