Alkmaar · 1 februari 2024

Drechterwaard 12 weken dicht

De riolering in de Drechterwaard is aan vervanging toe, dus daar gaan de mensen van Stadswerk072 van maandag 12 februari t/m vrijdag 3 mei mee aan de slag. Het gaat in dit geval om het stuk tussen de inrit van de Bannewaard en de Broekerwaard.

πŸš— Tijdens deze werkzaamheden is er helaas tijdelijk geen doorgaand verkeer mogelijk op dit deel van de Drechterwaard. De werkzaamheden vinden in fases plaats.

π™’π™šπ™‘π™ π™š π™€π™’π™‘π™šπ™žπ™™π™žπ™£π™œπ™¨π™§π™€π™ͺπ™©π™š 𝙠π™ͺ𝙣 π™Ÿπ™š π™žπ™£ π™™π™šπ™―π™š π™₯π™šπ™§π™žπ™€π™™π™š π™₯π™–π™ π™ π™šπ™£?
πŸš™ Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Noorderkade, Muiderwaard en Tochtwaard. Dit staat op dat moment ook aangegeven op de verkeersborden op locatie.
🚲 Fietsers worden omgeleid via het fietspad aan de Rekerdijk.
πŸšΆπŸ½β€β™€οΈ De stoep aan de zuidzijde van de Drechterwaard (de kant van de in- en uitritten naar de B-waarden) blijft toegankelijk. Voetgangers kunnen dus lopend langs het werkvak.
🚌 Ook het busverkeer volgt een omleiding via een andere route. Informatie daarover wordt gedeeld door Connexxion (bijvoorbeeld op de website https://bit.ly/42oGkLc).

Wil je meer weten over deze werkzaamheden in de Drechterwaard? Neem dan een kijkje op onze website: https://bit.ly/3vZe45F

error: Content is protected !!