Alkmaar · 9 januari 2024

Fatbike bouwer ES Master failliet

De popualire e-fatbike merk Esmaster uit Alkmaar heeft faillissement aangevraagd bij de rechtbank. Het bedrijf onderscheidde zich met zijn elektrische fietsen met dikke banden en had in Alkmaar hun hoofdkantoor.

Op de website van Esmaster wordt het volgende gemeld:

”Het spijt ons ten zeerste u te moeten informeren dat ESMASTER, de elektrische fatbike zaak die vijf jaar geleden vanuit onze passie begon, genoodzaakt is geweest faillissement aan te vragen. Wij begrijpen de zorgen en teleurstelling die deze situatie met zich meebrengt en willen graag wat context bieden omtrent de achterliggende redenen.

Sinds onze start vijf jaar geleden hebben we met veel enthousiasme en toewijding gewerkt aan het leveren van hoogwaardige elektrische fatbikes aan onze gewaardeerde klanten. Echter, zoals het vaak gaat in de zakenwereld, zijn we het afgelopen halfjaar geconfronteerd met uitdagingen en moeilijkheden die ons in zwaar weer hebben gebracht.

De beslissing om faillissement aan te vragen was voor ons een uiterste noodmaatregel, genomen met pijn in ons hart. We begrijpen dat dit nieuws voor u als klant onverwacht komt en bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele ongemakken die hierdoor zijn ontstaan.

Op dit moment zijn we in afwachting van de uitspraak van de rechter, en we begrijpen dat u mogelijk meer informatie wilt over het vervolg. We willen u verzekeren dat we ons uiterste best doen om deze situatie zo transparant en eerlijk mogelijk af te handelen. Spoedig zullen we meer informatie delen over wat dit betekent voor lopende bestellingen, garanties en andere zaken waar u mogelijk vragen over heeft.

Wij zijn dankbaar voor de steun die u ons in de afgelopen jaren heeft gegeven en willen u hartelijk bedanken voor uw begrip in deze moeilijke tijd. We waarderen uw geduld en begrip terwijl we deze situatie proberen op te lossen.”

error: Content is protected !!