Alkmaar / Sport / Streekagenda · 11 april 2024

Feestelijke meivakantie bij zwembad Hoornse Vaart

Van zaterdag 27 april tot en met zondag 12 mei staat de meivakantie weer voor de deur. Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, elke dag gratis animatie, elke middag een 15-meter lange stormbaan in het 50-meterbad en is het buitenbad geopend. Tot slot organiseert zwembad Hoornse Vaart extra zwemlessen en een snelcursus voor diploma B en C in de vakantie. Meer informatie over de meivakantie is te vinden via www.hoornsevaart.nl/meivakantie

Buitenbad geopend, elke dag gratis animatie en stormbaan
Kinderen die van klimmen, klauteren en glijden houden kunnen hun geluk niet op, want er ligt elke middag de 15 meter lange stormbaan in het 50-meterbad. Daarnaast is er elke dag gratis animatie en is het buitenbad met supersnelle glijbaan geopend. Iedereen kan in de middag gezellig meedoen met de leukste spelletjes in het water waarbij er mooie prijzen te verdienen zijn. Het animatieteam staat garant voor heel veel plezier!

Banenzwemmen en Aquafitness
Gedurende de meivakantie is het 50-meterbad geopend voor banenzwemmers die hun conditie op peil willen houden. In het weekend is het banenzwemmen mogelijk vanaf 09.00 uur. Daarnaast is er een uitgebreid aquafitness programma samengesteld.

Vakantie zwemlessen en snelcursus B en C
Op verschillende dagen in de meivakantie kunnen kinderen deelnemen aan de vakantie zwemlessen zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Op deze dagen zullen er lessen aangeboden worden voor verschillende niveaus. Iedereen – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de extra zwemlessen. Meer informatie over de extra zwemlessen is te vinden via www.hoornsevaart.nl/vakantie-zwemlessen. Tevens organiseert zwembad Hoornse Vaart een snelcursus voor het B- en C-diploma. In zwembad De Hout is het mogelijk om het B-diploma binnen 3 dagen en het C-diploma binnen 5 dagen te halen. Meer informatie over de snelcursus is te vinden via www.hoornsevaart.nl/snelcursus.

error: Content is protected !!