Alkmaar / Cultuur / Streekagenda · 12 september 2023

Festival KUUB geeft energie

Ben jij bezig met zingen, dansen, poëzie maken? Speel jij in een theatergroep, zing jij in een Popkoor? Schilder of dans jij in de woonkamer? Heb jij zin om met anderen aan de slag te gaan? Geef jezelf gratis op om 10 & 17 september mooie dingen te maken voor het Festival KUUB!

Door elkaar uit te dagen, input te geven en te experimenteren is er voor de creatieve deelnemers genoeg ruimte. Of je nu jaren ervaring hebt, of je eerste stap zet richting het uiten van jouw creatieve aard; KUUB is vrij toegankelijk. Het spektakel gaat aanstaande zondag 10 september in park ‘De Kwekerij’ en 17 september bij ‘Fabrique Unique’ aan de slag.

Festival KUUB 2023
Het jaarlijks cultureel festival KUUB komt steeds dichterbij; dit jaar op 23 september op het Canadaplein! Dan zullen creatievelingen van verschillende disciplines hun gecreëerde eindresultaat aan publiek voorschotelen. In september ontmoeten de deelnemers elkaar en gaan ze direct aan de slag met ondersteuning van een coach. Het thema van dit jaar is ‘energie’.

Dat kan in de vorm van co-creatie teams (samen maken), of individueel/per groep door het verzorgen van een optreden op het festival. Opgeven kan via: info@festivalkuub.nl. Ken jij nog creatievelingen die staan te popelen om hun energie te laten stromen, geef hen dan ook een seintje!

error: Content is protected !!