Alkmaar · 27 februari 2024

Heropening Bakker Bart bij Europaboulevard

Op dinsdag 27 februari heeft Bakker Bart in Alkmaar Europaboulevard, gelegen in het Winkelcentrum de Mare, opnieuw haar deuren geopend. Na een maand van renovatie is de winkel op verschillende fronten vernieuwd.  

De vernieuwde winkel, gerund door franchisenemer Marijke Doeleman en haar team, straalt moderniteit en digitalisering uit. Bestellingen kunnen nu eenvoudig worden geplaatst via de nieuwe bestelzuilen in een frisse omgeving. Marijke is enthousiast over de verbeteringen: “Met de nieuwe bestelzuilen kunnen we onze klanten nog snellere service bieden, waardoor ze gemakkelijk en snel kunnen bestellen en hun maaltijd ter plekke kunnen nuttigen of kunnen afhalen.” 

Marijke heeft meer dan 33 jaar ervaring als ondernemer bij Bakker Bart en is verheugd over de renovatie: “Het was tijd voor een moderne make-over van het interieur. Ik ben erg blij met de vernieuwde uitstraling van de winkel. Het biedt een gezellige sfeer en gemak voor onze klanten, met verschillende zitopties voor zowel kort als lang verblijf. Klanten kunnen nu genieten van een kop koffie of vers sapje bij hun versgebakken broodjes, gebak of hartige snacks.”


Over Bakker Bart 

Bart’s Retail bv is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen. Door middel van franchising groeide Bakker Bart uit tot de grootste bakkerijketen van Nederland, met meer dan 140 winkels verspreid over het land. In de laatste jaren heeft Bakker Bart zich ook toegelegd op maaltijdbezorging en staat bekend als de grootste lunchbezorger van Nederland. 

Vital Food Group bv is de moederorganisatie van Bart’s Retail bv (Bakker Bart) maar ook van Bakerstreet Services bv en Bagels & Beans bv en is gevestigd in Utrecht. Vital Food Group vormt een unieke omnichannel foodservice platform, dat in de groeiende en sterk veranderde foodservicemarkt aan de huidige en de toekomstige partners nog meer toegevoegde waarde zal bieden.  

error: Content is protected !!