Alkmaar / Streekagenda · 2 oktober 2024

JeugdTheaterVestival in Theater De Vest

JeugdTheaterVestival in Theater De Vest

In de herfstvakantie op woensdag 30 oktober is het weer feest met het JeugdTheaterVestival! Beleef één van de mooie voorstellingen in het theater en doe gezellig mee met de vele leuke activiteiten. Een kaartje voor één van de voorstellingen geeft gratis toegang tot de JeugdTheaterVestival extra’s. Vóór en na de voorstellingen is er alle gelegenheid om heerlijk te spelen.

Rondom de voorstellingen worden er allerlei leuke extra activiteiten georganiseerd:

Giselle – Ouder-kind dans workshop
Doe samen met jouw papa, mama, opa of oma mee aan de ouder-kind dansworkshop. Onder begeleiding van een echte dansdocent gaan jullie verschillende dansstijlen ontdekken. En misschien kunnen jullie net als Giselle via dansen jullie dromen werkelijkheid laten worden. Meld je aan voor deze dansworkshop; bestel hiervoor het vrijkaartje tijdens het bestellen van de voorstellingkaarten. Heb je al kaarten, dan regel je het via je kaarten in Mijn Vest.

Sara’s Mysteries – Mystery Loket
Dompel je onder in de wereld van Sara’s Mysteries bij het Mysterie Loket in de foyer. Laat je zintuigen prikkelen, denk mee over het mysterie uit de voorstelling en deel als je wilt ook je eigen mysterie. Met de koptelefoons in de foyer kun je ook nog eens fragmenten uit de podcast van Sara’s Mysteries beluisteren. Kom dus op tijd en maak de innerlijke detective in je wakker!

Anansi de Spin – Ontmoet de schrijver
Kom op tijd naar het theater, want van te voren leest de schrijver (Iven Cudogham) een ander verhaaltje van Anansi voor. Zo kan je alvast kennis maken met Anansi en zijn vriendjes. Na afloop kun je jouw eigen of nieuwe Anansi-boek laten signeren en krijg je een mooie kleurplaat. Meld je aan voor de ontmoeting met de schrijver; bestel hiervoor het vrijkaartje tijdens het bestellen van de voorstellingkaarten. Heb je al kaarten, dan regel je het via je kaarten in Mijn Vest.

error: Content is protected !!