Alkmaar · 6 juni 2024

Meer rijk minder dom

Dit boek helpt je om je geldzaken heel praktisch op een rijtje te zetten en steen-voor-steen te bouwen aan een financieel onbezorgde toekomst voor jezelf en je gezin.’ – Annemarie van Gaal.

De inhoud van dit boek ligt ons dicht aan het hart. Veel mensen worstelen met het maken van goede financiële keuzes. En dat terwijl een goed financieel fundament de basis vormt van veel andere dingen in het leven. Geld kan zowel positieve als negatieve invloed hebben op relaties, mentale gezondheid en zelfs de fysieke gezondheid. De grote uitdaging van financiële kennis is dat je er niet op school over leert en ook dat ouders vaak niet weten wat zij hun kinderen moeten bijbrengen over geldzaken, laat staan over gezonde principes.

15 stappen nar familierijkdom

Een gedetailleerde routekaart om in vijftien stappen de drie niveaus van rijkdom te bereiken: financiële rust, financiële vrijheid en familierijkdom.

Jesse en Wytske Borst

Tien jaar getrouwd en ouders van drie jonge kinderen. Hun gecombineerde ervaringen, van Jesse’s achtergrond als professioneel belegger tot Wytske’s ervaring in het onderwijs, vormen de basis van hun passie voor het delen van kennis over geld en rijkdom.

Boeklancering 15 juni 2024

Meer rijk minder dom’ wordt op 15 juni van 13.30 tot 16.30 uur gepresenteerd in restaurant de Turfmarkt in Alkmaar. Wil je hier als pers bij aanwezig zijn? Mail dan naar jesse.borst@moneyprinciples.nl

Verkoop van het boek

De verkoop van het boek is inmiddels gestart via de website van Money Principles en het is binnenkort ook te koop via alle online verkooppunten en in de Alkmaarse boekhandel.

error: Content is protected !!