Alkmaar · 31 oktober 2023

Nieuw internationaal distributiecentrum AtéCé

AtéCé heeft onlangs een gloednieuw internationaal distributiecentrum in Alkmaar in gebruik genomen voor de expeditie en export van grafische verbruiksmaterialen. Het is de vierde locatie van het bedrijf op het bedrijventerrein BoekelermeerHet nieuwe magazijn in het distributiecentrum telt ruim 6.000 palletplaatsen.

‘De uitbreiding was hard nodig om de voorraden Nova offsetplaten, Deutsche Druckfarben drukinkten en andere verbruiksmaterialen voor klanten op het vereiste niveau te kunnen houden’, zegt algemeen directeur Bert Schelhaas.

‘Door de ingebruikname van het nieuwe DC komt er meer ruimte beschikbaar voor uitbreiding van onze productiecapaciteit wasdoekrollen, rubberdoeken, lakdoeken, lakplaten en onderlegmaterialen in locatie aan de Ivoorstraat beschikbaar,’ vervolgt Schelhaas. Want met deze grafische verbruiksmaterialen realiseren wij nog jaarlijks een forse groei, vooral in de export. Wij behoren inmiddels tot de grotere spelers op de Europese markt die deze producten maken. Er blijven op deze productielocatie nog ruim 3.500 palletplaatsen in gebruik en in de magazijnen aan de overkant van de straat ook nog eens 3.900. Voorlopig bieden alle locaties bij elkaar in Alkmaar genoeg ruimte, maar voor hoe lang? Dat weet je maar nooit!’

Bron: Printmatters.nl

error: Content is protected !!