Alkmaar · 21 juli 2023

Parken weer open na storm Poly. Nu nog opruimwerkzaamheden in Alkmaarderhout

Het Victoriepark en het Bolwerk tussen de Bergerbrug en Kneppelbrug in Alkmaar zijn eindelijk weer vrijgegeven na de storm!

Deze prachtige parken zijn nu weer veilig voor iedereen om van te genieten dit weekend! Daarnaast is ook Park Oosterhout, op de snipperpaden na, weer toegankelijk. De hardwerkende medewerkers van Stadswerk072 zijn druk bezig met het opruimen van de overige stormschade

Nadat storm Poly over de gemeente Alkmaar raasde, zijn allereerst met spoed de gevaarlijkste meldingen aangepakt. Pas daarna zijn de werkzaamheden begonnen om de parken, waaronder het Victoriepark en het Bolwerk, op te ruimen. Die parken zijn inmiddels weer vrijgegeven en ook Park Oosterhout is weer toegankelijk.

Stadswerk072 was donderdag aan het werk in De Hout. Daar is ook aanzienlijke stormschade en is de toegang tot het park en het voetgangerspad langs de Harddraverslaan nog niet vrijgegeven. Omgewaaide bomen en takken zijn daar nu verwijderd en versnipperd, waardoor het de verwachting is dat ook De Hout snel weer open zal zijn voor publiek.

error: Content is protected !!