Alkmaar · 8 september 2023

Scouting Graaf Daron Klaar voor Groene Toekomst met Zonnepanelen

Terwijl het zomerkamp ten einde is gekomen, zit de organisatie van Scouting Graaf Daron nog steeds vol energie! En ze hebben geweldig nieuws: hun dak wordt nu klaargemaakt om zonne-energie te benutten! Afgelopen weken zijn de monteurs druk bezig geweest met de installatie van maar liefst 100 zonnepanelen op het scoutinggebouw. Zo draagt de club bij aan een duurzamere wereld!

De monteurs hebben hard werk geleverd om alles te installeren. Inmiddels kan de club al even genieten van deze duurzame energie.

Met deze zonnepanelen wil de organisatie de ecologische voetafdruk verkleinen en een steentje bijdragen aan het milieu. Door zelf duurzame energie op te wekken, draagt zij een steentje bij aan een groenere toekomst!

Over Scouting Graaf Daron
Scouting Graaf Daron is een scoutinggroep uit Alkmaar. Elke week komen de leden van diverse leeftijdsgroepen bij elkaar om fantastische activiteiten te doen. De groep is gevestigd op elgerweg 103 in Alkmaar. Lijkt het je leuk om eens te kijken? Dat kan 3 keer gratis en vrijblijvend! Kijk voor meer informatie ook eens op de website: graafdaron.nl

error: Content is protected !!