Alkmaar / Sport · 28 augustus 2023

Sparkling Games bij AV Hylas voor iedereen met een beperking 

Op zaterdag 23 september 2023 van 14.00-17.00 uur organiseert Stichting Sport-Z de Sparkling Games bij Atletiekvereniging Hylas in Alkmaar. Iedereen met een (lichamelijke en/of verstandelijke) beperking is samen met familie en vrienden welkom voor een middag vol plezier en uitdagende beweegactiviteiten. Het evenement is gericht op iedereen vanaf 6 jaar (kinderen, jongeren en volwassenen). Aanmelden is gratis en kan via www.sport-z.org/sparklinggames. 

Sparkling People en Sport-Z hebben de handen inéén geslagen met als doel een grensverleggend sportevenement te organiseren, juist voor die personen die bij andere gelegenheden vaak buiten de boot vallen. Om dit doel te realiseren zamelde de medewerkers van Sparkling People geld in door zich te laten sponsoren bij het lopen van de (halve) marathon van Lissabon. Sport-Z stelde vervolgens een laagdrempelig programma met diverse activiteiten samen, de ‘Sparkling Games’. “De Sparkling Games zijn opgezet om deelnemers te laten ontdekken waar hun mogelijkheden liggen op sport- en beweeggebied.  De middag is dusdanig samengesteld, dat iedereen de mogelijkheid heeft om mee te doen,” vertelt Jelle Zuijdam, sportcoördinator bij Sport-Z.  

De organisatie zorgt voor een hapje en drankje gedurende de middag. Een ieder die geïnteresseerd is om deel te nemen, kan zich gratis aanmelden via www.sport-z.org/sparklinggames

error: Content is protected !!