Alkmaar · 15 december 2023

Vermiste katten in Alkmaarse digitale tweeling

Op de digitale tweeling van de gemeente Alkmaar is het nu ook mogelijk om te kijken welke katten er vermist zijn. Op de plattegrond staat dan aangegeven welke kat op welke locatie als vermist is opgegeven.

De gegevens komen van Amivedi
Dit is een landelijke organisatie waar alle vermiste katten geregistreerd zijn. De plattegrond geeft ook inzicht in met moment of wijk waar veel katten vermist zijn. U vindt de plattegrond met vermiste katten via www.alkmaarincijfers.nl/

Digitale tweeling
Gemeente Alkmaar zet digitale techniek in voor een veilige, gezonde, duurzame en democratische gemeente. We blijven onze digitale tweeling ontwikkelen. Dit is een exacte virtuele kopie van de werkelijkheid. Een kopie van de stad met alle ‘straten, gebouwen, bomen, fietspaden, laadpalen etc. en nu dus ook de vermiste katten. De digitale tweeling helpt de gemeenteraad bij het nemen van besluiten, ambtenaren bij het uitvoeren van hun taken en inwoners bij het vinden van informatie.

Mist u iets in de Digitale Tweeling?
Laat het dan weten via de www.alkmaar.incijfers.nl en kies voor Digitale Tweeling. Daar vindt u het contactformulier.

De kaart met vermiste katten is weer een mooie toevoeging op de digitale tweeling van Alkmaar. Op die manier groeit de kennis over onze gemeente, die we graag met onze inwoners delen.

Wethouder Smart City, Christiaan Peetoom

error: Content is protected !!