Alkmaar / Streekagenda · 30 mei 2024

Zondag rommelmarkt op Houtweg, Lindelaan, Frits Conijnlaan, en Akerslaan

De leukste rommelmarkt komt er weer aan op zondag 2 juni. De rommelmarkt vind je op de Houtweg, Lindelaan, Frits Conijnlaan en de Akerslaan. Iedereen is welkom om te ‘rommel-shoppen’ of zelf rommel te verkopen. Vraag wel even toestemming van de bewoners van het huis waarvoor je wilt staan. Geen reguliere handel of food, enkel tweedehands spullen toegestaan.

Ook verder in Alkmaar zijn er leuke rommelmarkten. ‘t Rak Zuid Hovenierstraat, Houtdraaierstraat, Klompenmakerstraat en Klokkengieterstraat Met onder andere; Survivalbaan van wel 15 meter lang (tot 13 uur) Balloncreaties of schminken (tot 13 uur) Popcorn en wat drinken voor de kinderen (zolang de voorraad strekt)

Op zondag 2 juni worden ook de Rinne- & Rijperwaard omgetoverd tot een gezellige en kindvriendelijke straatrommelmarkt. Er is geen doorgaand verkeer in deze straten waardoor je rustig kunt rondstruinen. De bewoners van de Rinne- en Rijperwaard zijn heel divers: van jonge stellen tot gezinnen en ouderen. Hierdoor zijn hun spullen ook heel divers en ga jij zeker een paar mooie vondsten tegenkomen. 

Er is ook een activiteit voor kinderen, van jong tot oud: Basballoon komt de leukste ballonfiguren maken! Bas staat van 10:30-12:30 op het pleintje in de Rinnewaard bij nummers 37 t/m 55. Daarna kun je hem van 12:30-14:30 vinden bij het speelpleintje in de Rijperwaard bij nummers 205 t/m 208.

error: Content is protected !!