Bergen · 26 november 2023

10 december kerstmarkt rondom de Ruïnekerk in Bergen

Op zondag 10 december 2023 organiseert Rotary Club Bergen de 17e editie van de leukste Kerstmarkt van de regio. Er zullen tientallen kraampjes opgesteld staan rond de Ruïnekerk in Bergen. Lekker shoppen met een warme choco of glühwein in de hand en in vrolijke sferen rondneuzen op de markt. Zoals vanouds winterse gezelligheid.

Een prachtig evenement, waar Rotary Club Bergen zich voor inzet t.b.v. 2 goede doelen:
• De Ruïnekerk: De Ruïnekerk heeft donaties hard nodig om de kerk voor de toekomst te behouden. De kerk is dan ook het stralende middelpunt van de markt!
• Familiehuis Noordwest: Het Familiehuis Noordwest is een warm en rustig logeerhuis voor familieleden, vrienden, poliklinische patiënten en mantelzorgers van patiënten van het Noordwest ziekenhuis of zorginstellingen in de regio.

Tijdens de Kerstmarkt staat er ook weer een kerst Wensboom waarin bezoekers suggesties voor kleine lokale initiatieven kunnen achterlaten. Rotaryclub Bergen maakt hier een selectie uit. Als voorbeeld: n.a.v. de wensboom 2022 verzorgde Rotaryclub Bergen een onvergetelijke middag met haring en muziek voor de bewoners van een ouderenzorginstelling in Egmond aan Zee.
Wilt u ook sponsoren, kijk dan op www.kerstmarktbergen.nl

error: Content is protected !!