De Rijp / Streekagenda · 12 augustus 2023

Muziek in monumenten De Rijp

Muziek in monumenten De Rijp

Kleurrijk De Rijp organiseert zondag 13 augustus ‘Talent bij het Monument’. Op drie locaties in het centrum van De Rijp treden van 14.15 tot 16.00 uur jonge musici op. Gratis entree.

Met Talent bij het Monument maakt Kleurrijk De Rijp een mooie match tussen de prachtige monumenten in De Rijp en jonge, talentvolle musici.

‘Talent bij het Monument’ start om 14.00 uur met een concert door beiaardier Christiaan Winter en een jazzensemble. Hoog in de toren van de Grote Kerk bespeelt Christiaan het carillon. De jazzmusici spelen in de Leeghwaterzaal van het Oude Raadhuis.

Tussen 14.15 en 16.00 uur zijn er optredens in de Grote Kerk (daar spelen na elkaar de Alkmaarse talenten Dean Presley, Sam Renooij, Wende van den Berg en Sofie Meijer), in (de tuin van) Museum In ’t Houten Huis (twee keer drie kwartier een optreden van Lisa Carmen van der Woude uit Zuidoostbeemster) en De Groene Zwaan (waar Marga en haar nichtje Renate Poel optreden).

Om alvast te noteren: zondag 20 augustus wandelen en varen, zaterdag 26 augustus: Leeghwaterborreltocht met afsluitend feest in De Groene Zwaan. Geef je op via www.kleurrijkderijp.nl

error: Content is protected !!