Egmond aan Zee · 13 juli 2023

Inschrijving Fjoertoer Egmond geopend

 De inschrijving voor de 9e editie van de Fjoertoer Egmond is geopend. Het populaire wandelevenement van Le Champion vindt dit jaar plaats op vrijdag 24 en zaterdag 25 november. Wandelaars kunnen het magische lichtjesparadijs van de Fjoertoer Egmond, dit jaar wederom beleven over routes van 12, 16 en 20 km. 

De Fjoertoer Egmond staat jaarlijks in het teken van een thema. De vorige editie was dat Fjoertoer Wildlife. Het thema van dit jaar is Fairytale Fjoertoer.  

De Egmonden en Heiloo worden omgetoverd naar een wereld vol magie en fantasie. Van kastelen tot prinsessen naar sneeuwwitje en de 7 dwergen. Alle dromen komen uit in de fantasiewereld en het sprookjesbos van de Fjoertoer.

Traditiegetrouw is het goede doel ook dit jaar KNRM Egmond en de Reddingsbrigade Egmond. Er kan bij inschrijving een vrijwillige donatie gedaan worden. 

De Fjoertoer Egmond is jaarlijks vroegtijdig uitverkocht en mag je als wandelliefhebber absoluut niet missen. De eerste startvakken zijn al uitverkocht!

Inschrijven is mogelijk via www.fjoertoeregmond.nl. De inschrijving is geopend t/m 13 november of tot de deelnemerslimiet is bereikt.

error: Content is protected !!