Heiloo / Streekagenda · 23 maart 2024

Wijnfestival in de Witte Kerk Heiloo

Omcirkel 5, 6 of 7 april vast in je agenda, dat weekend barst Wijnfestival Heiloo los in de Witte Kerk. Op deze unieke locatie staan meer dan 100 verschillende wijnen klaar om ontdekt te worden.

Van de altijd goede Pinot Grigio en Sauvignon Blanc tot twee van de drie Italiaanse koningswijnen – de onweerstaanbare Amarone en Barolo – en alles ertussenin. Kies voor kleinere proefglazen om zoveel mogelijk smaken te ontdekken of ga all-in en zet gelijk jouw favoriete fles op tafel. Met wijnen uit 14 verschillende wijnlanden, waaronder ook Nederland én Libanon, heb je in ieder geval genoeg keuze.

Sommelier Wouter Bosch (bekend van Wijn met Wouter) staat, met een team van sommeliers, klaar om je alle details over de wijnen en wijnhuizen te vertellen.

Al die goede wijnen vragen natuurlijk om lekker eten. Daarom zorgen Herberg Jan en Rails voor heerlijke gerechtjes. Neem de uitgebreide borrelplank, geniet van de pinsa met burrata, zalm of mortadella van Mercato Italiano of smul van de truffelrisotto die regelrecht uit de Grana Padano-kaas wordt geserveerd. Sluit de avond af met een dansje op de muziek van DJ Michael Admiraal.

Verliefd geworden op een bepaalde wijn? Dan bestel je die gewoon voor thuis. Dat scheelt de volgende borrelavond weer keuzestress. Wacht dus niet langer en bemachtig snel jouw plek op dit wijnfestijn. Kaarten bestel je eenvoudig via deze link. Let op, zaterdag is al uitverkocht…

error: Content is protected !!