Noord-Holland · 18 juli 2024

Amsterdams singersongwriterduo StaVanger lanceert vandaag de eerste single! You ain’t here tonight

Amsterdams singersongwriterduo StaVanger lanceert vandaag de eerste single! You ain’t here tonight

Over StaVanger

taVanger is een gloednieuw singersongwriterduo uit Amsterdam. Hanneke (van oorsprong jurist) en Frank (van oorsprong leraar) ontmoetten elkaar vorig jaar in het Amsterdamse jamsessiecircuit en besloten een muzikale samenwerking aan te gaan. Omdat Hanneke veel in Stavanger (Noorwegen) verbleef, besloten ze tot de naam StaVanger.

Frank en Hanneke hebben allebei behoorlijk wat band ervaring maar het genre singersongwriter was nieuw. En het blijkt hun leukste muzikale avontuur tot nu toe! Met een repertoire van ruim 20 liedjes verzorgde StaVanger al diverse solo-shows. En er staat meer op stapel: Hanneke is unstoppable wat liedjes schrijven betreft dus er volgen nog veel meer songs!

Meerdere malen was publiek bij optredens tot tranen toe geroerd door de teksten, stemmen en muziek. StaVanger is live net zo goed als op de plaat.

StaVanger treedt met regelmaat op in Amsterdam en omstreken. Ook was StaVanger al een aantal keer live te horen op lokale radiostations.

Hanneke schrijft de tekst en muziek van de liedjes en zingt. Frank arrangeert, speelt gitaar en zingt eveneens. Het (Engels- en Nederlandstalige) repertoire bestaat uit moderne, veelal gevoelige liedjes met hier en daar een vintage folk vibe.

De afgelopen paar maanden nam StaVanger een aantal nummers op in IJLAND Studio in Amsterdam. Vandaag komt daarvan de eerste single uit. De komende maanden volgen meer releases. Het smaakt naar meer dus houd StaVanger in de gaten! They’ve only just begun….

Meer weten over StaVanger?

Heb je vragen, meer horen van StaVanger, (WAV) muziekbestanden ontvangen, een interview doen, ons live in de uitzending hebben, presskit ontvangen, optredens en tourvoorstellen doen, contracten bieden, ons gouden bergen beloven😊… het kan en mag allemaal! Dus schroom niet om contact op te nemen.

En kijk en luister op www.instagram.com/stavangersingersongwriter/ voor meer muziek, live optredens en de journey so far van StaVanger.

Hopelijk tot horens/ziens!

error: Content is protected !!