Regio · 21 september 2024

Zoek jij een nieuwe baan of opleiding?

Zoek jij een nieuwe baan of opleiding?

Om te reageren op de dringende behoefte aan goed opgeleide arbeidskrachten in Noord-Holland Noord, hebben diverse samenwerkende partijen zich verenigd.

Met een gezamenlijke missie om werknemers in de regio te behouden en de mogelijkheden op het gebied van onderwijs en werk te vergroten, wordt op 10 oktober het Van A naar B Festival georganiseerd.

Dit festival biedt een uitgelezen kans om mensen bewust te maken van de mogelijkheden en hen te ondersteunen in hun professionele groei.

Ontdek jouw mogelijkheden
Het Van A naar B Festival richt zich op werk en opleidingen in sectoren zoals: Transport & Logistiek, Horeca, Facilitaire Dienstverlening, Kinderopvang/Onderwijs, Metaaltechniek & Mechatronica, Installatie & Elektrotechniek, Bouw en Infra en de Groensector.

Het festival is dé plek om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor jou. Je maakt hier kennis met potentiële werkgevers, vindt er stages, vacatures en ontdekt de vele opleidingsmogelijkheden.

Volop interactieve activiteiten
Naast de deelnemende bedrijven is er een breed scala aan activiteiten. Je kunt kennismaken met de nieuwste innovaties en er zijn volop interactieve activiteiten waar aan je kunt deelnemen.

Probeer de vrachtwagensimulator, test je vaardigheden in een lassimulator, woon demonstraties bij, doe mee aan diverse prijsvragen en geniet van de snacks van de foodtrucks.

Kom met de hele klas
Het is voor scholen mogelijk om klassen aan te melden voor het festival. Je kunt een tijdsslot aangeven wanneer je met je klas wilt komen.

Een klas wordt desgewenst opgehaald met een bus en na afloop weer veilig terug gebracht naar school. Het evenement vindt plaats op de Dudokweg in Heerhugowaard en is op loopafstand van het NS-station.

Het festival is op 10 oktober van 10.00 tot 20.00 uur. Wil je meer informatie en graag meedoen? Geef je dan snel op.

Foto: aangeleverd

error: Content is protected !!