Schoorl · 5 augustus 2024

Het meisje van de Jumbo met dat slangetje in haar neus. Malissa (21) krijgt operatie die haar leven kan teruggeven. ‘En dan? Een pizza

Het meisje van de Jumbo met dat slangetje in haar neus. Malissa (21) krijgt operatie die haar leven kan teruggeven. 'En dan? Een pizza

Voor Malissa van der Molen (21) is het een geslaagde succes, de crowdfundactie die was opgezet heeft het benodigde bedrag van 37.000 euro binnengehaald voor haar levensveranderende operatie. Malissa, haar familie, en haar zusje zijn super blij door de steun die ze hebben ontvangen van een hoop mensen.

Afgelopen weekend deelde een krant het verhaal van Malissa, wat leidde tot een stortvloed aan donaties. Vrijdag stond de teller van de actie ‘Vaatoperatie om Malissa haar leven terug te geven’ nog op 11.000 euro, maar zondagmorgen werd het beoogde bedrag al bereikt.

Ongeveer 500 mensen hebben een donatie gedaan, met bedragen variërend van 5 euro tot zelfs 2x 10.000 euro, waarvan alle twee keer anoniem. Malissa, die in Schoorl werkt bij de Jumbo en verpleegkunde studeert, is diep geraakt door de gulle giften en de steun die haar hoop geven op een beter leven.

Jumbo Schoorl

error: Content is protected !!