Regio / Schoorl · 22 januari 2024

Open Huis bij hospice De Bregthoeve Schoorl

Open Huis bij hospice De Bregthoeve Schoorl

Hospice- en respijtzorg richt zich op kwaliteit van leven. Op woensdag 24 januari ben je van 13.30 – 15.30 uur welkom in hospice De Bregthoeve, Voorweg 55 in Schoorl voor het Open Huis.

Het Open huis wordt georganiseerd op de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg (IDPZ). Deze dag staat in het teken van de zorg voor mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. De medewerkers geven uitleg over de zorg die gegeven wordt. En het is een goed moment om te kijken of werken als vrijwilliger binnen deze organisaties iets voor u is. Bovendien wordt op deze dag de nieuwe naam voor de overkoepelende stichting van de drie locaties bekend gemaakt.

Open Huis bij hospice De Bregthoeve Schoorl


In Hospice De Bregthoeve in Schoorl en Hospice Alkmaar wordt zorg in de laatste levensfase geboden. Het accent ligt hier op het zo waardevol mogelijk maken van deze periode. In ‘tHuis Lioba in Egmond Binnen wordt respijtzorg geboden – taken van de mantelzorger worden dan tijdelijk overgenomen. Ook bestaat hier de mogelijkheid voor herstelzorg. 

Vrijwilligers!

En denk je er wel eens aan om vrijwilliger te worden in een hospice? Ook dan ben je heel erg welkom, want De Bregthoeve is op zoek naar jou!

www.bregthoeve.nl/open-huis

error: Content is protected !!