Sport · 13 mei 2024

Feestelijke Zwem4daagse in zwembad De Beeck

Feestelijke Zwem4daagse in zwembad De Beeck

Het Bergense zwembad De Beeck organiseert van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 juni een Zwem4daagse. Dit evenement is méér dan alleen zwemmen. Elke dag worden deelnemers getrakteerd op nieuwe verrassingen. De Zwem4daagse is voor jong en oud, voor iedereen met een A-diploma.

De Zwem4daagse in De Beeck belooft een feestelijk evenement te worden. “We hebben het in een nieuw jasje gestoken en maken er echt een feestje van!” start een enthousiaste Jaquelien, een van de initiatiefnemers uit het bad. “In samenwerking met partners uit De Beeck en ondernemers uit de gemeente Bergen verrassen we de deelnemers elke dag opnieuw. We willen nog niet te veel vertellen maar denk bijvoorbeeld aan iets lekkers na het zwemmen, gezelligheid in de hal en een spetterend feest op de laatste avond.”

“Per leeftijd kan er worden gekozen uit 3 verschillende afstanden. Zo is er voor iedereen een leuke uitdaging,” vertelt mede-initiatiefnemer Friso. “Je kunt individueel deelnemen aan de Zwem4daagse, maar ook met het gezin, met je sportteam of zwemclub. Van getrainde banenzwemmer tot enthousiaste beginner. Iedereen is van harte welkom!”

Praktische informatie

De Zwem4daagse vindt plaats van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 juni van 17.30 tot 19.00 uur. Deelname aan de Zwem4daagse kost € 15 p.p., een gezinskaart is verkrijgbaar voor € 50 (max. 4 gezinsleden per kaart). Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op www.debeeck.nl/zwem4daagse.

error: Content is protected !!