Alkmaar · 20 oktober 2023

Alkmaar Prachtstad nodigt travel influencers en reisbloggers uit om Alkmaar te ontdekken

Alkmaar Prachtstad nodigt travel influencers en reisbloggers uit om Alkmaar te ontdekken

Alkmaar Prachtstad heeft een selecte groep van getalenteerde reisbloggers en influencers uitgenodigd om in het najaar de charme en schoonheid van Alkmaar te ontdekken en ervaren. Zij worden meegenomen op een reis langs de mooiste plekjes van de stad. Deze samenwerking, gericht op het promoten van Alkmaar als een unieke bestemming, belooft de stad in de schijnwerpers te zetten en anderen te inspireren om Alkmaar te bezoeken.

Deze reis biedt de influencers en bloggers de gelegenheid om de rijke geschiedenis van Alkmaar te verkennen, te genieten van de lokale cultuur en gastronomie, en te ontspannen in de natuurlijke omgeving. Het programma omvat bezoeken aan historische bezienswaardigheden, lokale ondernemingen en evenementen die de stad te bieden heeft. De unieke content die hieruit voortkomt, weerspiegelt de diversiteit en aantrekkingskracht van Alkmaar.

“Alkmaar is een schat vol verborgen juweeltjes,” aldus Melanie Goudsblom, adjunct-directeur van Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing. “Onze samenwerking met deze reisbloggers en travel influencers helpt ons om de schoonheid van Alkmaar bij een breder publiek onder de aandacht te brengen en mensen aan te moedigen om onze stad te ontdekken.”

Tijdens hun verblijf brengen de travel influencers en bloggers een bezoek aan lokale ondernemers, waaronder restaurants, winkels en culturele instellingen, om een authentieke Alkmaarse ervaring te beleven. ‘’De relatie met de ondernemers in de stad is erg goed, zij werken dan ook graag mee aan deze speciale persreis,” voegt Melanie Goudsblom toe. “Hun betrokkenheid laat zien hoe trots de lokale gemeenschap is op Alkmaar. Samen zetten we Alkmaar op de kaart!’’

Deze persreis is onderdeel van de najaarscampagne voor Alkmaar. Door de inzet van verschillende mediakanalen zoals deze persreis, maar ook de samenwerking met Columbus Travel Magazine en Plus Magazine (België), worden uiteenlopende doelgroepen aangesproken.

Volg de reis van @hey_frits, @journalofwonders, @bianca_kramer_, @justmytravel.nl, @map_of_joy en @agnes.onthemove via hun social media-accounts en blogs, waar ze hun ervaringen in Alkmaar delen. Bezoek ook de officiële social mediakanalen van Alkmaar Prachtstad voor updates: @alkmaarprachtstad.

error: Content is protected !!