Alkmaar · 27 april 2024

Digitale schermen om bezoekers beter te informeren en inspireren

Op initiatief van de Alkmaar Store (VVV) wordt er de komende tijd een innovatief project gelanceerd om bezoekers van de regio Alkmaar digitaal te informeren en inspireren. Verspreid over diverse locaties in de regio worden digitale informatieschermen geïnstalleerd, waarop bezoekers toegang krijgen tot actuele informatie over de regio.

Na een succesvolle proefperiode in Alkmaar en Schoorl, heeft VVV De Rijp de primeur te pakken met het eerste van vele schermen die op prominente plekken zoals hotels, campings en musea te vinden zullen zijn. De behoefte aan informatie is constant en met het grote en diverse aanbod in de regio is het van cruciaal belang om deze informatie goed zichtbaar en up-to-date te houden, om zo het reisgemak van bezoekers te vergroten.

Miranda Tonkes, initiatiefnemer van het project, is trots: “Het project wordt echt gedragen door de regio, en dat is precies waar de kracht ligt. De enthousiaste reacties en

aanmeldingen die we nog steeds ontvangen, onderstrepen dat we samen werken om de regio op de kaart te zetten en bezoekers te inspireren zich te verspreiden over de regio.”

De schermen zullen een scala aan informatie tonen, waaronder UIT-agenda’s, evenementen en toeristische attracties. Voor ondernemers en evenementenorganisatoren bieden de schermen een extra platform voor zichtbaarheid en promotie op locaties met een hoog bezoekersaantal. Naast VVV De Rijp, hebben Buitencentrum Schoorl en Bikeshop Egmond reeds een scherm geïnstalleerd, binnenkort worden ook Stedelijk Museum Alkmaar en Huis van Hilde in Castricum voorzien van een scherm en zo staan er nog meer locaties op de planning.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van dit project? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Miranda via miranda@vvvweb.nl.

error: Content is protected !!