Alkmaar / Streekagenda · 25 maart 2024

Open Podium in Park De Oude Kwekerij van start

Op zondag 14 april gaat het tiende seizoen van het Open Podium in Park De Oude Kwekerij van start in het amfitheater aan de Jan van Scorelkade 6. Het zangduo Jordana en Walter opent de middag met covers van bekende en minder bekende popsongs, onder andere van Beth Hart en Billy Holiday.
Hierna is het podium voor het duo Folkust, dat bestaat uit Els Gielis en Herman Evers. Zij spelen en zingen een mix van country, folk en blues.

De middag besluit met een optreden van Popkoor Atlantis onder leiding van dirigent Klaas Kloppenburg. Het koor zingt bewerkingen van hits uit de pophistorie.

Het Open Podium begint om 14.00 uur en is om ongeveer 16.00 uur afgelopen. De toegang is gratis, een kleine bijdrage wordt op prijs gesteld. Bij regen of erge kou wijkt het programma uit naar de Parkvilla.

Park De Oude Kwekerij ligt aan de noordzijde van station Alkmaar. Het park is verboden voor honden. Voor de komende maanden zijn er nog een paar plaatsen vrij voor amateur artiesten die willen optreden voor publiek. Zij kunnen zich opgeven via petravanrijnalkmaar@live.nl

error: Content is protected !!