Alkmaar · 23 april 2024

PCC-Actiedag brengt €19.735,- op voor Make-A-Wish

De PCC-Actiedag heeft € 19.735 opgebracht voor Make-A-Wish Nederland. Afgelopen maandag 22 april overhandigden leerlingen van alle vijf de vestigingen van PCC in Alkmaar, Heiloo en Bergen een cheque aan Make-A-Wish.

Leerlingen lieten zich sponsoren voor diverse activiteiten, van volleybalmarathons tot sponsorlopen, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen. Make-A-Wish Nederland vervult wensen van ernstig zieke kinderen, wat hoop en vreugde brengt.

Het PCC is trots op de inzet van leerlingen en collega’s, heeft bijna € 95.000 ingezameld voor Make-A-Wish in vier jaar. Dit was het laatste jaar voor dit goede doel; volgend jaar selecteert PCC een ander doel.

Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen. Het laten uitkomen van zo’n wens geeft hoop en vertrouwen en heeft een positieve impact op het kind én op de omgeving. Onze leerlingen gunnen elk ziek kind zo’n mooi moment van de wensvervulling, want PCC’ers snappen dat de wereld veel groter is dan alleen die van henzelf. Het PCC is ontzettend trots op de inzet van alle collega’s en leerlingen en hun sterke motivatie om zich voor dit goede doel in te zetten.

error: Content is protected !!