Alkmaar · 18 april 2024

Stadswerk072 bestaat 10 jaar! En dat gaan ze vieren met 4 mooie rondleidingen!

Stadswerk072 bestaat 10 jaar! Om dit te vieren, neemt Stadswerk072 de inwoners van de gemeente Alkmaar graag eens mee langs meerdere mooie projecten waar ze trots op zijn. Op zaterdag 25 mei zijn er 4 mooie rondleidingen langs verschillende soorten projecten die Stadswerk072 heeft uitgevoerd in de gemeente Alkmaar. 
 
Locaties rondleidingen 
In totaal organiseert Stadswerk072 rondleidingen op 4 locaties: 
• Urkplein: Ga mee langs verschillende ‘pocket parks’ waarmee Alkmaar in 2022 de Green Cities Europe Award heeft gewonnen. 
• Rekerhout: Bekijk de natuurpareltjes in dit stadspark en leer meer over ecologisch beheer, extensief maaien en het bosplantsoen. 
• Huiswaarderbrug: Neem een kijkje in de Huiswaarderbrug en leer hoe een brug werkt, onderhouden wordt en er van binnen uitziet. 
• Nieuw-Overdie: De herinrichting van deze wijk is volop bezig. Stadswerk072 laat graag zien hoe zo’n herinrichting van begin tot eind in zijn werk gaat.  
 
Meld je aan: 
Inwoners van de gemeente Alkmaar kunnen zich voor een of meerdere rondleidingen aanmelden. Per locatie zijn er twee verschillende starttijden van de rondleidingen. Een rondleiding duurt ongeveer een uur. Voor iedere rondleiding kunnen per tijdstip 20 mensen zich aanmelden.
 
Meer informatie en aanmelden: Klik hier.  

error: Content is protected !!