Alkmaar / Cultuur · 11 september 2023

Theatertuin De Maatschap speelt Nu Even Wel Nu Even Niet

Twee toneelstukken die ineen zijn gevlochten tot een avondvullende tragikomedie.

Nu even wel
De vrouwen zijn helemaal in het nu. Een van de vrouwen is erachter gekomen dat haar man de laatste twee jaar van zijn leven een minnares had en wil haar ontmoeten in het restaurant waar haar man zijn vrienden iedere maand ontmoette. Oude wonden worden opengekrabd, nieuwe toegebracht. Vrouwen hebben blijkbaar andere stilzwijgende afspraken dan mannen. Ze gaan door tot elk conflict beslecht is en de onderste steen boven komt.

Nu even niet
Vier studievrienden komen al twintig jaar, eens per maand,  naar hetzelfde restaurant om daar met elkaar te eten. Melancholie is hen niet vreemd. Trouw houden ze zich aan een niet uitgesproken afspraak: ze bevinden zich in de ‘zeurvrije zone’. Ze praten over seks, over vriendschap en halen herinneringen op. Hun vrouwen begrijpen dat niet. Toch blijkt gaandeweg het stuk dat levenslange vriendschappen ook minder leuke kanten hebben.

Speeldata: vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2023  

Locatie: PCC Oosterhout,  Vondelstraat 41 in Alkmaar.

Aanvang: 20:00

NIEUW DIT SEIZOEN: VIP-TICKETS! 

De beste plaatsen in ons theater  met heerlijke lounge zetels. Voor de voorstelling en tijdens de pauze wordt u van een drankje en een kleine versnapering voorzien zonder hiervoor in de rij te hoeven staan. Meer info is te vinden op de website van Theatertuin DE MAATSCHAP.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website:

toegangsbewijzen | theatertuin DE MAATSCHAP (theatertuin-de-maatschap.nl)

error: Content is protected !!