Alkmaar / Sport · 10 april 2024

Veilig Sportcafé op woensdag 17 april

Op woensdag 17 april wordt het Veilig Sportcafé gehouden in samenwerking met Willem Blaeu, Top Sport Alkmaar en Alkmaar Sport. Het evenement is gratis toegankelijk en vindt plaats van 19.00 tot 21.30 uur op de locatie van Willem Blaeu aan de Robonsbosweg 11 in Alkmaar. Aanmelden kan via topsport@alkmaarsport.nl

Het Veilig Sportcafé biedt een platform voor een belangrijke discussie over veiligheid in de sportwereld, met een specifieke focus op de relatie tussen veiligheid en topprestaties. Dagvoorzitter Sandra Temmerman, tevens voorzitter van zwemvereniging DAW, zal haar waardevolle ervaring delen en samen met een panel de verschillende aspecten van dit onderwerp verkennen. Het panel zal bestaan uit experts en ervaringsdeskundigen die verschillende perspectieven zullen belichten, waaronder de rol van ouders, coaches, bestuurders en vertrouwenspersonen in het waarborgen van een veilige sportomgeving voor alle deelnemers.

Het Veilig Sportcafé biedt een unieke gelegenheid voor coaches, bestuurders, ouders en andere belanghebbenden om samen te komen, kennis uit te wisselen en nieuwe inzichten op te doen over dit belangrijke onderwerp.

“We zijn verheugd om dit evenement te organiseren in samenwerking met Willem Blaeu, Top Sport Alkmaar en Alkmaar Sport,” aldus Adrie Visser van Top Sport Alkmaar. “Het is van het grootste belang dat we als sportgemeenschap blijven werken aan het creëren van een veilige omgeving waarin iedereen kan gedijen en topprestaties kan leveren.”

Aanmelden voor het Veilig Sportcafé  is gratis en kan via topsport@alkmaarsport.nl.

error: Content is protected !!