Alkmaar / Streekagenda · 2 november 2023

Zondag 5 november Festival de Stadsfabriek Alkmaar STENNES on tour

Zondag 5 november van 15.00 tot 21.00 uur in: Festival de Stadsfabriek Alkmaar STENNES on tour. Maar liefst vijf bands voor de prijs van één.

STENNES by Nrdmn is een collectief van muzikanten uit Amsterdam Noord dat regelmatig festivals organiseert in en om Mokum. Om te mogen spelen bij STENNES moet in ieder geval één van de bandleden uit Amsterdam komen. En nu voor het eerst ook buiten Amsterdam: STENNES on tour bij De Stadsfabriek Marconistraat 5 in Alkmaar.

Dr. Laurence maakt eighties verantwoorde pop/rock/wave naar eigen recept. De bandleden komen uit Amsterdam en Beverwijk. MaMaRu is een Amsterdamse gitaarrock band die onbekende covers speelt van bands die ze zelf tof vinden. Het publiek krijgt een muzikale fruitmand voorgeschoteld met een rauw randje. WRM maakt muziek die er nog niet was en er na het optreden niet meer zal zijn. Experimentele rock, dance en reggae die ter plekke ontstaat.
Adam Swamp neemt je mee naar de donkere plekken van de grote stad waar alles gebeurt wat het leven aantrekkelijk maakt.

Rockende gitaren, bas en drums en een zanger met de donkerste stem van Noord Holland.
En…als special guest uit Alkmaar: His Merry Prankster ,alter ego van gitarist en songwriter Bram Busker. Elk optreden benadert hij op een andere manier en probeert je via improvisatie en spontane interactie mee te nemen in zijn verbeelding. Voor fans van Pond, The Black Lips en The War On Drugs
Voor-.tussen- en na de bands draait Dj Mark van de Singeltjesklubb.

Er zijn toffe bands, een goede dj, de keuken is open en er zijn leuke mensen. Kortom een ideale omgeving voor een lazy Sunday afternoon…..
Deur open 15.00 uur. Start eerste band 15.30 uur
Entree: € 10,00 (wordt verdeeld onder de bands) inclusief een verrassing.
Adres: Marconistraat 5, 1821 BX Alkmaar (Oudorp)

Alvast een kaartje kopen?
https://www.eventbrite.nl/e/stennes-on-tour-tickets-745979714407?aff=ebdssbdestsearch

Je kan bij Stadsfabriek Alkmaar een lekkere snack bestellen en drankje bestellen.

error: Content is protected !!