Broek op Langedijk · 8 maart 2024

Museum BroekerVeiling bakt 300 pannenkoeken voor verzorgingstehuizen op Nationale Pannenkoekendag

Museum BroekerVeiling bakt 300 pannenkoeken voor verzorgingstehuizen op Nationale Pannenkoekendag

In het kader van de Nationale Pannenkoekendag op vrijdag 8 maart 2024 zette het personeel van Museum BroekerVeiling zich in om 300 pannenkoeken te bakken voor verschillende lokale zorginstellingen. Deze actie wordt uitgevoerd in samenwerking met het netwerk van Doesgoed, een initiatief dat ondernemers en vrijwilligers samenbrengt om een positieve impact te maken in de gemeenschap.

Dit jaar doken de medewerkers van Museum BroekerVeiling de keuken in om pannenkoeken te bakken voor de bewoners van Buitenzorg in Zuid-Scharwoude, Horizon Zorgcentrum in Broek op Langedijk, en Zuyder Waert – Magentazorg in Heerhugowaard. Daarnaast worden er pannenkoeken gebakken op de eigen locatie voor cliënten van Stichting Welzijn.

Wouter van Assendelft, namens Museum BroekerVeiling, benadrukt het belang van deze dag: “Het is voor ons een geweldige kans om iets terug te doen voor de gemeenschap. Door samen te werken met Doesgoed en andere lokale organisaties, kunnen we veel mensen een glimlach bezorgen met iets simpels als een pannenkoek. We zijn trots op ons personeel en vrijwilligers die hun tijd en vaardigheden inzetten voor dit goede doel.”

De pannenkoeken zijn op 8 maart op verschillende tijden en locaties bezorgd, rekening houdend met de wensen van elke zorginstelling. De planning is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat elke deelnemer kan genieten van een versgebakken pannenkoek.

error: Content is protected !!