Broek op Langedijk · 16 april 2024

Speciale Jubileumeditie Langedijker Bier gelanceerd ter ere van 50 Jaar Museum BroekerVeiling

In samenwerking met de makers van Langedijker Bier is ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Museum BroekerVeiling een exclusieve Blond biertje gelanceerd. Deze speciale jubileumeditie, die nu te koop is in de museumwinkel, omvat een luxe geschenkverpakking met twee flesjes Langedijker Blond bier en twee bijzondere bierglazen, voorzien van een afbeelding van het historische Afmijnlokaal.

Deze unieke Langedijker Blond is speciaal gebrouwen ter ere van het gouden jubileum van Museum de Broekerveiling. Met een alcoholpercentage van 5,9% biedt dit verfijnde blonde bier bij het uitschenken een goudgele kleur, bekroond met een delicate schuimkraag. Het bier heeft een bloemig karakter met frisse geuren en fruitige smaken, aangevuld met een prikkelend bittertje in de afdronk.

Het etiket van deze bijzondere editie brengt een eerbetoon aan het Rijk der 1000 eilanden, een kenmerkend cultuurgebied van de regio en de rijke historie van de Langedijker tuinbouw. Dit etiket is versierd met de contouren van dit adembenemende gebied.

Museum BroekerVeiling, de bakermat van ’s werelds oudste doorvaargroenteveiling, viert dit jaar zijn gouden jubileum. Sinds de opening in 1974 heeft het museum als levend monument de tuinbouw- en veilingcultuur in het hart van de huidige gemeente Dijk en Waard tot leven gebracht. Bezoekers kunnen al 50 jaar de authentieke veilingzaal ervaren, bieden op historische wijze en genieten van een rondvaart door het prachtige Oosterdelgebied.

De jubileumeditie van deze Langedijker Blond is voor € 24,50 te koop en bestaat uit twee flesjes bier, twee glazen, verpakt in een luxe geschenkverpakking. Naast het feit dat het leuk en lekker is om te geven of ontvangen steun je met de aanschaf van dit bierpakket tevens Museum BroekerVeiling!

Voor meer details over de activiteiten en openingstijden van het museum bezoek onze website: www.broekerveiling.nl. Toegang tot het museum is gratis voor houders van de Museumkaart en VIP-Kaart van de VriendenLoterij.

error: Content is protected !!