Egmond aan Zee / Streekagenda · 4 juli 2023

Van 6 tot en met 9 juli een spetterende Zomerfestival in Egmond aan Zee

Van 6 tot en met 9 juli een spetterende Zomerfestival in Egmond aan Zee

REGIO – De belangstelling is groot voor de tweede editie van het Zomerfestival in Egmond. Dat blijkt o.a. uit de overweldigende belangstelling van het aantal deelnemers voor de Bankoe-Games. Ook is het aantal groepen dat een tafel heeft gereserveerd op de vrijdagmiddagborrel met meer dan de helft toegenomen. 

De brede interesse in het festival komt niet uit de lucht vallen. De line-up is behoorlijk uitgebreid voor deze editie. Denk bijvoorbeeld aan Douwe Bob die een horecagelegenheid in Egmond aan Zee gaat openen.

Grote publiekstrekker is ook Royal Beat Band. Deze band met de Egmondse zangeres Kelly Beukers heeft eerder gespeeld op de grootste festivals van Nederland en staat garant voor een fantastische avond met een spectaculaire show.

Het zomerfestival is op 6,7,8 en 9 juli. Het festival start op donderdag 6 juli met alweer de 16e editie van de kortebaan die wordt verreden op de Herenweg in Egmond aan den Hoef.

Het festival combineert het gastvrije en laagdrempelige karakter van een kermis met een festival sfeer. De kermis begint dagelijks om 14.00 uur. De line-up van de artiesten vindt u op:  www.festivalegmond.nl.

Foto: Stichting E.D.E/ Tom Valkering (aangeleverd)

error: Content is protected !!