Heerhugowaard / Streekagenda · 5 september 2023

16 september Qmusic the party in Heerhugowaard

Op zaterdag 16 september komt Qmusic the Party 4 uur Fout naar Heerhugowaard. Deze avond is gevuld met de foute, maar oh zo lekkere muziek die iedereen nog in zijn geheugen heeft staan. Van guilty pleasures tot meezingers, DJ Paul Elstak en andere QMusic DJ’s zullen ervoor zorgen dat de feestzaal van Hotel Heer Hugo wordt omgetoverd tot een ware feestpaleis.

Het thema van de avond is ‘Over de Top’ en iedereen wordt aangemoedigd om zich helemaal uit te dossen in over-the-top outfits. Glitters, neon en felle kleuren zijn de norm, er zijn geen grenzen! Dus trek je meest opvallende kleding uit de kast en maak je klaar voor een avond vol gekkigheid.

Tickets voor dit spektakel zijn verkrijgbaar via de website www.MyWay-Events.nl. Het evenement vindt plaats in de feestzaal van Hotel Heer Hugo, gelegen aan de Gildestraat 2 in Heerhugowaard. Daarnaast zijn er ook kaarten te koop in combinatie met ‘onbeperkt proeven’ in restaurant ‘Gewoon Lekker’ dat zich ook in deze locatie bevindt. Let op, de kaartverkoop is alleen online mogelijk.

Qmusic the Party 4 uur Fout belooft een avond vol plezier en muziek te worden. Dus grijp deze kans om al je favoriete foute hits te horen en dans de hele avond door op de beats van DJ Paul Elstak en andere getalenteerde Qmusic DJ’s. Mis dit feestpaleis niet, het wordt gegarandeerd een onvergetelijke avond!

error: Content is protected !!