Alkmaar / Sport · 14 september 2023

Gratis Open Aquafitnessdag bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar

Gratis Open Aquafitnessdag bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar

Op zondag 24 september 2023 verwelkomt zwembad Hoornse Vaart sportliefhebbers uit Alkmaar en omgeving voor een bijzondere dag vol gratis aquafitnessactiviteiten. Tussen 10.00 en 12.10 uur biedt het Alkmaarse zwembad een unieke kans om mee te doen aan de Open Aquafitnessdag en om kennis te maken met Aquajump, Aquakickboks en FloatFit. Aanmelden voor deze sportieve ochtend kan via www.hoornsevaart.nl/open-aquafitnessdag.

Duik in het plezier van Aquafitness

De Open Aquafitnessdag bij zwembad Hoornse Vaart is een geweldige gelegenheid voor deelnemers van alle leeftijden en fitnessniveaus om de voordelen van sporten in het water te ontdekken. De deskundige en gediplomeerde instructeurs zullen bezoekers begeleiden tijdens drie spannende High Intensity Interval Trainingen (HIIT).

Flexibel deelnemen

De Open Aquafitnessdag biedt deelnemers de flexibiliteit om aan één of meerdere blokjes van 20 minuten deel te nemen, afhankelijk van hun voorkeur en energieniveau. Of je nu nieuw bent in de wereld van aquafitness of een ervaren beoefenaar, iedereen is welkom om mee te doen en te genieten van deze unieke sportervaring. Het volledige programma is te vinden op de website van zwembad Hoornse Vaart.


Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor de gratis Open Aquafitnessdag is verplicht. Bezoekers kunnen zich eenvoudig inschrijven via www.hoornsevaart.nl/open-aquafitnessdag. Zwembad Hoornse Vaart kijkt er naar uit om bezoekers te verwelkomen voor een dag vol beweging, plezier en gezondheid op zondag 24 september.

error: Content is protected !!