Zomerfestival Egmond aan den Hoef

Zomerfestival Egmond aan den Hoef

Na twee succesvolle edities kijken Egmond en omgeving reikhalzend uit naar de derde editie van het Zomerfestival in Egmond aan den Hoef van donderdag 11 t/m zondag 14 juli.

“De weersvoorspellingen zijn erg goed en we zijn er helemaal klaar voor” aldus Kevin Beers van de organisatie. “We hebben weer wat leuke nieuwe dingen toegevoegd.”

Zo kunnen gasten op www.festivalegmond.nl een gele ‘Zomerfestival Egmond’ zwembroek bestellen om helemaal in stijl naar Dries Roelvink te komen, die optreedt tijdens de grote vrijdagmiddagborrel.

Ook is er gedacht aan de mogelijkheid dat Nederland de EK finale speelt. Er staat een groot scherm van 20m2 achter de artiesten. “Dit scherm gaat echt voor indrukwekkende shows zorgen tijdens hele weekend” volgens Kevin. “Er zijn nog een aantal verrassingen, maar die laat de organisatie pas zien tijdens het evenement zelf.”

De kortebaan Draverij is op donderdag en er zijn van donderdag t/m zondag veel liveoptredens. Zo kun je genieten van ‘De Grote Vrijdagmiddagborrel’. De borrel begint om 16.00 uur en staat in het teken van Amsterdamse gezelligheid.

Zaterdag start het programma met de Bankoe-Games om 12.00 uur en op zondag spelen verschillende Egmondse bands voor alle leeftijden.

Kijk voor alle informatie op www.festivalegmond.nl.

error: Content is protected !!