Alkmaar / Sport · 10 juli 2023

Leuke sportactiviteiten in de zomervakantie

Leuke sportactiviteiten in de zomervakantie

De Sportregisseurs van Alkmaar Sport staan klaar om deze zomervakantie een scala aan leuke en sportieve activiteiten te organiseren waar de kinderen veelal gratis aan mee kunnen doen. Naast de altijd populaire dreumesinstuif, kunnen kinderen zich dit keer verheugen op Levend Ganzenbord en een heus Water- en Luchtkussenspektakel. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.alkmaaractief.nl, waar je je ook kunt aanmelden.

Met de zomervakantie in het vooruitzicht organiseren de sportregisseurs diverse activiteiten voor de jeugd. Met leuke activiteiten als een sport-en-spelinstuif (4 t/m 12 jaar) op maandag 24 juli, Zweeds Loopspel (8 t/m 12 jaar) op donderdag 27 juli en woensdag 16 augustus, een Dreumesinstuif (1 t/m 5 jaar) op vrijdag 28 juli en 1 september, Outdoor Sportmiddag (8 t/m 15 jaar) op maandag 31 juli, Voetbaltoernooitje (6 t/m 14 jaar) op maandag 7 augustus, Levend Ganzenbord (6 t/m 12 jaar) op woensdag 9 augustus, Levend Stratego (6 t/m 12 jaar) op maandag 21 augustus, maar ook een en een Water- en Luchtkussenspektakel (6 t/m 12 jaar) op dinsdag 22 augustus. 

Ook de Alkmaarse sportaanbieders organiseren activiteiten waar de jeugd aan mee kan doen. Het complete aanbod staat op www.alkmaaractief.nl, de site wordt regelmatig bijgewerkt dus kijk ook welke activiteiten er zijn toegevoegd.

error: Content is protected !!