Alkmaar · 21 september 2023

Opnieuw wrak- en weesfietsen gelabeld op station Alkmaar. Op 4 oktober worden ze verwijderd

Op dinsdag 19 september heeft Handhaving Alkmaar opnieuw de wrak- en weesfietsen een label gegeven. Dit is een routineklus die we elke drie maanden oppakken. Het resultaat dit keer: maar liefst 202 fietsen met een label!

En er staat nog meer te gebeuren! Over twee weken, op woensdag 4 oktober worden de krachten met de Handhaving-studenten van het ROC Horizon College gebundeld. Samen zorgen zij ervoor dat deze fietsen veilig worden afgevoerd naar Stadswerk072 depot op de Herculesstraat 71. Opgeruimd staat netjes!

Heb je het vermoeden dat jouw fiets gelabeld is omdat hij bijvoorbeeld buiten de fietsenrekken stond? Zorg er dan voor dat je hem vóór 4 oktober weghaalt bij het station.

Wil je jouw fiets na 4 oktober ophalen? Begin met een check op ilost.co/nl om te zien of je fiets daar geregistreerd staat. Als dat het geval is, bel dan naar 14 072 om een afspraak te maken voor het ophalen van je fiets. Onthoud dat de fietsen tot 13 weken door de rechtmatige eigenaar kunnen worden opgehaald in ons depot.

Foto: Stadswerk072

error: Content is protected !!